Up

Fenntartási munkák

plus

Tavasz

Válassza ki a megfelelő adaptert a fenntartási feladatokra tervezett munkaeszközeinkből, és mi garantáljuk az AVANT géppel elvégzett munka minőségét.

Tavasszal az útburkolatok tisztítása az AVANT professzionális munkaeszközeivel gyors és egyszerű feladat. A kompakt kialakításnak köszönhetően olyan helyekhez is hozzáfér, amelyek más, nagyobb berendezéssel elérhetetlenek.

Nyár

Az AVANT munkagéppel akár hőségben, akár heves esőzésben is könnyedén elvégezhető a feladat.

Legyen szó fűnyírásról, szárzúzásról vagy sövénynyírásról, a munka még sosem volt ennyire egyszerű, mint egy AVANT vezetőülésből.

Az AVANT széles adapterkínálatával bármilyen fenntartási vagy karbantartási munka könnyedén elvégezhető a parkokban, utakon, tereken és zöldfelületeken.

Ősz

A lehullott levelek és ágak könnyedén összegyűjthetők egy AVANT segítségével. 

Például egy gyűjtős fűnyíróval nem csak a fűnyírást végezzük el, hanem a lehullott leveleket és gallyakat is hatékonyan összegyűjthetjük.

Tél

Az AVANT egész évben hatékony és multifunkciós rendszert kínál a fenntartási munkákhoz.

Hóvihar? Egy AVANT munkagépnek nem probléma. A többféle kabinopciónak köszönhetően egész évben védve van az időjárás viszontagságaitól, a munkát mégis könnyedén elvégezheti. A hómaró, hóeke, tolólap vagy a sószóró adapterekkel az utak csúszásmentesítése gyors és hatékony.