Up

Kertépítés, földmunka

plus

AVANT – hatékony és pontos gép a kertépítők és földmunkát végzők számára

Az AVANT gépekhez elérhető kiemelkedően széles adapterkínálat nagy hatékonyságot biztosít a kertépítési, fenntartási és földmunka során felmerült feladatokban.

Az AVANT gépekhez kínált adapterválasztéknak köszönhetően egy AVANT alapgép képes ellátni számos eszköz és munkagép feladatát a földmunkától az anyagmozgatásig, a rakodási feladatoktól a kotrásig,  szintezésig, fúrásig és burkolásig, valamint a fenntartási munkákat is beleértve a fűnyírást, szárzúzást, seprést, sószórást stb.

A derékcsuklós kialakításnak és kompakt felépítésnek köszönhetően az AVANT gépek bármilyen munkaterületen megállják a helyüket, kis tömegüknek köszönhetően könnyen szállíthatók akár utánfutóval is.

Az AVANT gépek ezért nem csak megkönnyítik és hatékonnyá teszik a munkavégzést, de a legjobb eredmény mellett költséget is megtakarítanak az ügyfeleinknek, mivel egy géppel számos munkagép kiváltható.AVANT KERTÉPÍTÉS, FÖLDMUNKA - YOUTUBE

Fenntartási munkák – egész évben

Az AVANT gépek az egyedülállóan széles és kiváló minőségű adapterválasztéknak köszönhetően a fenntartási feladatokat egész évben képesek ellátni. A téli hóeltakarítást már nem csak az általános rakodókanállal, hanem olyan céleszközzökkel is elvégezheti mint a tolólap, hóeke, flipper kanál vagy akár hómaró.
A homok- vagy sószórási feladatok szintén nagy hatékonysággal és gyorsasággal végezhetők a hidraulikus vagy vonthatható sószóró adapterrel, akár a hótolással/hóeltakarítással egyidejűleg.

Az opcionálisan rendelhető tágas, fűtött kabin zord időjárási körülmények esetén is biztosítják a kényelmes munkavégzést.

A kefés lombszívó, a magasnyomású mosó és a gyűjtős seprűhenger ideális eszközzé varázsolják az AVANT munkagépeket utcák, parkok, terek tisztításához, de a teljes adapterkínálatnak köszönhetően bármilyen park, kert vagy zöldfelület fenntartási feladatai elvégezhetők.

Sokoldalú és hatékony

A tereprendezési feladatok során a munkakörülmények és munkavégzés helye is nagyban különbözhetnek, ezért a gyors és könnyű szállíthatóság hatalmas előnyt jelentenek.

Az AVANT univerzális eszközhordozók bármilyen környezetben jól teljesítenek és egy egyszerű utánfutóval szállíthatók.

Nincs két ugyanolyan nap, ahogy két ugyanolyan feladat sem. Az AVANT munkagépekkel széles ügyfélkör kiszolgálható és a feladatok széles spektruma ellátható.

Egy jól kihasználható munkagépet keres? Az AVANT univerzális eszközhordozó sosem fog a garázsban állni, széles munkaeszköz kínálatának köszönhetően az év bármely szakaszában hatékony munkavégzésre képes.

Ergonomikus kialakítás

Az AVANT munkagépek ergonomikus üléséből a gépkezelőnek tökéletes rálátása van a munkaterületre és a csatoló adapterre, ami megkönnyíti a munkaeszközök felvételét. 

A mechanikus és a hidraulikus gyorscsatlakozónak köszönhetően az adapterek cseréje gyors és egyszerű, szakértelmet nem igényel, ezáltal növelve a gép hatékonyságát és csökkentve az állásidőt.