Up
400-as sorozat

Könnyű és gazdaságos “igásló”

További képek

plus

Alacsony üzemi tömeg, egyszerűség és takarékosság jellemzi

Az AVANT 400-as rakodók a keskeny folyosók specialistái, a választék legkisebb dízelmotoros gépei.

A csekély méretek és az alacsony tömeg ellenére a 400-as sorozat akár 500 kg feletti tömegeket is képes kezelni. A gépek fordulási sugara kevesebb mint 2 méter, ami azt jelenti, hogy majdnem helyben megfordulnak. A teljes gépszélesség akár 930 mm-ig csökkenthető. 

Az AVANT 400-as sorozat kompakt méretei és könnyű kormányozhatósága rendkívüli sokoldalúságot biztosít a legszélesebb körű munkafeladatokhoz, legyen az kertépítés, földmunka, mezőgazdaság, anyagmozgatás stb., ráadásul egész évben használható. A 400-as sorozat teljesítménye az AVANT munkaeszközök többségéhez elegendő.

  • Emelőképesség: 550 kg
  • Emelőmagasság: 2,75 m 
  • Motor teljesítmény: 22 LE
  • Haladási sebesség: 12 km/óra 
  • Egyszerű, hatékony hidraulika rendszer garantál megfelelő teljesítményt és alacsony üzemeltetési költségeket
  • Könnyen szállítható akár egy utánfutóval 

A szerszám, ami a legjobb barátja lesz

Sokoldalú

Az AVANT munkaeszközök úgy lettek tervezve, hogy egyenrangú partnerként dolgozzanak az AVANT rakodógépekkel. A legjobb gép-munkaeszköz kombináció és hatékonyság akkor érhető el, ha egy jó géphez a speciálisan hozzá tervezett munkaeszközt kapcsolják. A gépek méretei, a külső hidraulika rendszer paraméterei és egyéb jellemzői biztosítják a tökéletes összhangot a munkaeszközökkel.

Az AVANT rakodók és munkaeszközeik egész éves használatra lettek tervezve ami azt jelenti, hogy sosem kell “pihentetni” azokat. Az elérhető opciók széles választéka – mint a különböző kabinok, extra munkalámpák, OpticontrolTM adaptervezérlő rendszer stb.-  a gépek műszaki megoldásaival összhangban az AVANT gépeket a téli hidegben ugyanolyan használhatóvá teszik, mint a nyári melegben.

Az adapterek hidraulikus csatlakoztatását biztosító AVANT multi connector rendszer garantálja a munkaeszközök egykezes művelettel történő egyszerű és könnyű csatolását. A csatolás járó és leállított motor mellett is lehetséges függetlenül attól, hogy az eszköz nyomás alatt van, vagy sem, és független a külső hőmérséklettől is. A mechanizmus cseppmentes kapcsolódást biztosít, és kizárja a hibás csatlakoztatást.

Teleszkópos gémszerkezet

Annak ellenére, hogy az AVANT rakodók méretei a lehető legkompaktabbak, ez a gémkinyúlást és az emelési magasságot nem befolyásolja hátrányosan.

Az AVANT teleszkópos gémszerkezete rendkívül kompakt gépméretek mellett biztosítja a kiemelkedő gémkinyúlást és emelési magasságot. Behúzott gémszerkezettel komoly terhek is felemelhetők, kitolt gémmel viszont kiemelkedő gémkinyúlást és emelési magasságot biztosít.

A jelentős gémkinyúlás miatt a teherautóra való rakodás gyakran egy oldalról megoldható ami nagyságrendekkel növeli a hatékonyságot.

Biztonság

Az AVANT elmés derékcsukló kialakítása miatt a gépkezelő az első vázszerkezeten ül, ami tökéletes rálátást ad a munkaeszközre és a munkaterületre és alacsony súlypontot, ezáltal kiemelkedő stabilitást biztosít. A merev derékcsukló kialakítás minden helyzetben növeli a stabilitást és egyúttal a leghatékonyabb erőátvitelt garantálja a fejlett 4x4 hajtásrendszernek köszönhetően.

Minden AVANT rakodó el van látva nyitott ROPS/FOPS vizsgás borulókerettel, de az opcionális kabinverziók (L, LX, DLX, GT) is teljesítik a ROPS/FOPS szabványok előírásait.

Gazdaságos

Több mint 200 csatolható munkaeszköznek köszönhetően egy AVANT rakodógéppel szinte bármilyen feladat elvégezhető. Az adapterek cseréje gyors és egyszerű az AVANT csatolórendszerének és a hidraulikus multiconnector rendszernek köszönhetően.
Ezek rendkívül sokoldalúvá teszik a gépet, bármilyen munkafeladat megoldható egyszerű adaptercserével.

Az egyszerű és erős konstrukció jó minőségű alkotóelemekkel kombinálva egyszerű karbantarthatóságot biztosít. A neves beszállítóktól származó minőségi alkatrészek segítenek a karbantartási költségek csökkentésében.

Opciók

Hóláncok, közúti világításkészletek és megannyi egyéb opció.

MINDEN OPCIÓHOZ

MŰSZAKI ADATOK

LIFT CAPACITY

550 kg

ENGINE POWER

LE dízel

LIFT HEIGHT

2.8 m

SPEED

km/óra

SPECIFICATIONS

Length 2195 mm
Width (standard wheels) 1050 mm
Height 1980 mm
Weight 1030-1080 kg
Standard wheels 23x8.50-12” TR
Transmission, drive Hydrostatic
Pulling force 700 kp
Drive speed max. 12 km/h
Aux. hydraulics oil flow / pressure 34 l/min 185 bar
Turning radius inside/outside 880 / 1970 mm
Max. lifting height (with telescopic boom) 2750 mm
Tipping load *) 550 kg
Engine make and type Kubota D902
Engine output (ISO Gross) 16 kW (22 hp)
Fuel Diesel

 

*) lift capacity with a 90 cm pallet

WIDTH

Wheel size Profile Machine width
5 x 10 tractor 990 mm
23 x 8.50 - 12 tractor or grass 1050 mm
23 x 10.50 - 12 tractor or grass 1095 mm

DIMENSIONS

 

Több mint 200 munkaeszköz

MINDEN MUNKAESZKÖZHÖZ